EERSTE LES GRATIS!! 
Vanaf zaterdag 07 oktober 2017 om 11.15 uur start SanRay Yoga in Heerhugowaard met zwangerschapsyoga. De lessen zullen gegeven worden door onze enthousiaste docente Janneke Mesman.
Er kan op elk moment van de zwangerschap aan de lessen worden deelgenomen. Hoe eerder je komt, des te beter je je geestelijk en lichamelijk kan voorbereiden. Gebruikelijk start je tussen de 20e en 25e week van de zwangerschap, maar eerder of later kan natuurlijk ook.
De lessen zwangerschapsyoga bestaan uit een combinatie van lichaamshoudingen, ademoefeningen en ontspanningsoefeningen. Het is een zachte vorm van yoga, die lichaam en geest in balans brengt en de ademhaling en de concentratie verbetert.
Zwangerschapsyoga heeft tot doel om de moeder fysiek en geestelijk op de geboorte van haar kind voor te bereiden. Tijdens de yogales zal het lichaam door middel van specifieke oefeningen worden voorbereid op de bevalling. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan ontspannings- en ademoefeningen, speciaal voor de zwangerschapsperiode.
De lessen zullen wekelijks plaatsvinden en je kan instromen wanneer je wilt, we werken dus niet met lessenblokken.
Zwangerschapsyoga