Jip&Jan_turquoise

Er wordt één keer per maand op zondagochtend Kinderyoga gegeven door Kinderyogadocent Suzanne Faasse (1972). Kinderyoga is speels en heeft een dynamisch karakter. Kinderen kunnen tijdens de lessen kinderyoga bij Suzanne volop hun energie kwijt en is er ook ruimte voor stilte en ontspanning.
Suzanne neemt de kinderen iedere les mee op een yoga avontuur waarbij er veel ruimte is voor spel en fantasie en dicht bij de belevingswereld van het kind wordt gebleven. De ene les gaan we op ontdekkingsreis naar bijvoorbeeld de jungle en ontmoeten we allerlei oerwoud dieren die we na gaan doen en de andere keer ontmoeten we een indianenstam die ons hun eigen zonnegroet leren. Naar aanleiding van dit yoga avontuur worden er speelse yogaoefeningen gedaan en gebruik gemaakt van attributen die het yoga avontuur ondersteunen.

Elke les heeft een duidelijke structuur: er worden ademspelletjes gedaan, onderlinge massage gegeven aan elkaar en er wordt getekend. Ook muziek heeft een rol tijdens de lessen en neemt de kinderen echt mee op reis. Aan het eind van de les is een meditatiemoment waarbij de kinderen heerlijk op hun matje kunnen bijkomen van hun yoga avontuur.

De kinderyogagroepjes bestaan maximaal uit 10 kinderen omdat wij het belangrijk vinden dat ieder kind de aandacht krijgt die het verdiend. Kinderen vanaf 4 jaar tot en met 7  jaar kunnen zich opgeven en er mag een ouder meedoen. Bij voldoende animo is er ook ruimte voor een oudere groep.

Er zijn Peuteryogadanslessen, bedoeld voor ouder en peuter( 2 en 3 jaar) eens per maand op donderdagochtend.

De kinderyogalessen zijn op de volgende data:

Zondag 17 september 2017
Zondag 22 oktober 2017
Zondag 19 november 2017
Zondag 17 december 2017

Aanmelden kinderyoga