Henk Kruis
Mijn yogalessen van Sandra. Ik volg nu ruim een half jaar yogalessen van Sandra. Voor mij was de Vinyasa Flow Yoga een onbekend fenomeen, terwijl ik wel veel ervaring had met Body Pump en spinning. Ik ben aangenaam verrast door de afwisseling van ontspanning-begin en einde van de les-en de soms pittige inspanning van de rest van de les. Sandra geeft prettig les en zorgt ervoor dat de lestijd voorbij vliegt. Zij loopt ook door de zaal rond, indien nodig, om een oefening voor te doen of iemand te corrigeren. Afhankelijk van de groep kunnen de oefeningen redelijk eenvoudig zijn of pittig. Sandra houdt er ook van om je lichaam te prikkelen met enkele uitdagende poses,maar als je dat niet kunt of wil hoef je daaraan niet mee te doen. Kortom ik ben een zeer tevreden leerling.


Marina Hoogland
Altijd weer heel fijn om een les van Sandra te volgen, er hangt een goede sfeer, waarin een ieder van verschillende niveau’s welkom is. Ze corrigeert waar nodig en de fijne muziek en stem dragen verder bij aan een les waarvan je altijd weer blij de yogamat afstapt.


Angela Barendregt
De Vinyasa yoga lessen van Sandra zijn voor mij de perfecte combinatie van inspanning en ontspanning. Sandra legt de houdingen heel duidelijk uit en geeft ook aan hoe je jezelf meer kan uitdagen in de houdingen. Het maakt dus niet uit of je wel of geen ervaring hebt met yoga, de lessen zijn voor iedereen!


Yvonne Laan
Ik ben zeer tevreden over de lessen bij SanRay Yoga. De persoonlijke aandacht, Sandra’s fijne stem, muziek en de afwisseling van de verschillende yogahoudingen. Ook al is het soms niet makkelijk, de lessen geven mij een heel goed gevoel en ontspanning, waardoor ik elke week met veel plezier naar de les ga. Ik heb ook 1x de les van Jaap meegedaan, tijdens de vakantie van Sandra. De backpathstrip vond ik een hele mooie aanvulling op de les en heel erg fijn. 


Elsa de Boorder
Je mag er trots op zijn om zo’n prachtige yogastudio te hebben.
Jaap en jij zijn toppers.
Geniet  iedere week weer van de lessen.

Wil je ook eens een yogales ervaren bij ons in de studio en/of kennismaken met één of meerdere docenten, meld je dan vrijblijvend aan voor een proefles.